Minden igényt kielégítő szemüvegkeretek

A Laczó Optika mindig is ügyelt arra, hogy vásárlói maradéktalanul elégedettek legyenek a termékeinkkel kapcsolatban. Ezért gondosan választjuk ki azokat a szemüvegkeret márkákat, amelyek Önt hosszútávon szolgálják, illetve optikailag is megfelelőek legyenek. Széles választékkal állunk rendelkezésre optikai keretekkel, napszemüvegekkel. A keret a szemüveg legmeghatározóbb része, ez alapján azonosítják a szemüveget a vásárlók, és ez a leginkább látható része egy szemüvegnek. Lehetősége van olyan keret választásnak, amely harsány, divatos, de van aki kifejezetten olyat szeretne, ami nem látszik, ez sem jelent akadályt.

A kereteket kialakításuk alapján lehet kategorizálni, így léteznek teljes keretek, műanyag keretek, damilos keretek és fúrt keretek. A teljes keret azt jelenti, hogy a lencsét tökéletesen körbeöleli a szemüvegkeret. Ezek készülhetnek fémből és műanyagból, vagy a két anyag kombinációjából.

Ha valakinek erősebb dioptriájú a szemüveglencséje, akkor érdemes a teljes vagy műanyag keretet választani, mert ezek a kialakítások takarják is a lencse szélét, esztétikus külsőt kölcsönöznek a szemüvegnek.

Ha szeretné, hogy látszódjon a keret, de ne túl hangsúlyosan, akkor a damilos keret lehet jó választás. Ezeknél a termékeknél többnyire a lencse alja, néhány esetben pedig a lencse széle szabadon látható. Egy vékony árok van képezve a lencse palástján, ebbe fekszik bele a damil, ami tulajdonképpen rögzíti a lencsét. Nagy előnyük az esztétikus, nem túl hangsúlyos megjelenés, és a csavar nélküli rögzítés, hátrányuk azonban erős korrekció esetén jelentkezik, jobban látható a lencse vastagsága.

Ha olyan keretet választ, amely fúrt kivitel, akkor a lencsének különleges alapanyagból kell készülnie. Ez természetesen nem jelent akadályt, azonban csak így lehetséges, hogy a lencse ne törjön el egy véletlen mozdulat hatására. A keretnek a szára többnyire vékony, diszkrét kivitelben készül, a lencse tükröződésmentes kialakítása miatt szinte alig látszik.

Akármelyik megoldást is választja, optikánkban segítünk az Önhöz illő legjobb stílusú keretet kiválasztani!

Forgalmazott főbb keret márkáink

Fúrt kereteink közül kiemelnénk az osztrák Silhouette kereteket. Több, mint 10 éve állnak rendelkezésre azoknak a vásárlóknak, akikhez közel áll a fúrt keret, szeretik a minőséget, és a különleges alapanyagokat. Titán alapanyaguk rugalmasságot adnak a keretnek, és könnyű súlyt, ugyanakkor rendkívüli erősséget is.

Érdekesség, de a Silhouette szemüvegkeretek már a világűrben is jártak több, mint 30 alkalommal segítették a NASA kutatóit. Emellett számtalan híresség is a Silhouette-et választotta, többek között a Bécsi Filharmonikusok együttese, II. Erzsébet Nagy-Britannia uralkodója , Elton John, David Caruso, illetve a CSI Miami sztárja Horatio Caine.

Ha segítségre van szüksége, kérem hívjon +36 30 936 0113