Szemüveglencsék

Szemüveglencsék

Amint írtunk már róla, a látás szemüveg vagy kontaktlencse esetén egy komplex rendszeren keresztül valósul meg, amelynek része a keret, a lencse és maga az ember. Ezért a Laczó Optika csak és kizárólag a legjobb minőségű szemüveglencsékkel látja el vásárlóit, hiszen ez a leg lényegesebb része a szemüvegnek. Mi a német Carl Zeiss és a francia Essilor lencséket ajánljuk. Választásunk oka többek között a minőség, illetve a tradícionális múlt mindkét vállalat esetében, amely az évtizedek során jelentős fejlesztésekkel ajándékozta meg a szemüvegviselőket. A Laczó Optika a szakértő látszerészeket tömörítő Varilux Mester Club tagja  , mert mindig a legjobb megoldást kínáljuk vásárlóink részére.

A szemvizsgálatok után, az eredmények függvényében ajánljuk az Önnek leginkább megfelelő megoldást, legyen szó multifokális, bifokális lencséről, hagyományos egyfókuszú lencséről, vagy kontaktlencséről.

Üzletünkben lehetősége nyílik a Zeiss precíziós lencsék kipróbálására is, amelyek használatával látását az űrtechnológia és fényképészet segíti.

Ha Önt zavarja az erős fény, ajánljuk a fényre sötétedő Transitions lencséket, amelyek három színben érhetőek el: barna, szürke és zöld színre sötétednek.