Szemüvegkeretek

Szemüvegkeretek

A Laczó Optika mindig is ügyelt arra, hogy vásárlói maradéktalanul elégedettek legyenek a termékeinkkel kapcsolatban. Ezért gondosan választjuk ki azokat a szemüvegkeret márkákat, amelyek Önt hosszútávon szolgálják, illetve optikailag is megfelelőek legyenek. Széles választékkal állunk rendelkezésre optikai keretekkel, napszemüvegekkel. A keret a szemüveg legmeghatározóbb része, ez alapján azonosítják a szemüveget a vásárlók, és ez a leginkább látható része egy szemüvegnek. Lehetősége van olyan keret választásnak, amely harsány, divatos, de van aki kifejezetten olyat szeretne, ami nem látszik, ez sem jelent akadályt.

A kereteket kialakításuk alapján lehet kategorizálni, így léteznek teljes keretek, műanyag keretek, damilos keretek és fúrt keretek. A teljes keret azt jelenti, hogy a lencsét tökéletesen körbeöleli a szemüvegkeret. Ezek készülhetnek fémből és műanyagból, vagy a két anyag kombinációjából.

Ha valakinek erősebb dioptriájú a szemüveglencséje, akkor érdemes a teljes vagy műanyag keretet választani, mert ezek a kialakítások takarják is a lencse szélét, esztétikus külsőt kölcsönöznek a szemüvegnek.

Ha szeretné, hogy látszódjon a keret, de ne túl hangsúlyosan, akkor a damilos keret lehet jó választás. Ezeknél a termékeknél többnyire a lencse alja, néhány esetben pedig a lencse széle szabadon látható. Egy vékony árok van képezve a lencse palástján, ebbe fekszik bele a damil, ami tulajdonképpen rögzíti a lencsét. Nagy előnyük az esztétikus, nem túl hangsúlyos megjelenés, és a csavar nélküli rögzítés, hátrányuk azonban erős korrekció esetén jelentkezik, jobban látható a lencse vastagsága.

Ha olyan keretet választ, amely fúrt kivitel, akkor a lencsének különleges alapanyagból kell készülnie. Ez természetesen nem jelent akadályt, azonban csak így lehetséges, hogy a lencse ne törjön el egy véletlen mozdulat hatására. A keretnek a szára többnyire vékony, diszkrét kivitelben készül, a lencse tükröződésmentes kialakítása miatt szinte alig látszik.

Akármelyik megoldást választja, Önhöz illő stílust tudunk választani.

A Laczó Optika Budapesten kizárólagos képviselete a német ic! berlin szemüvegkeretnek, amely tökéletesen csavar nélkül készül, rugalmas alapanyagból. Ezek a keretek rendkívül fiatalos külsőt kölcsönöznek Önnek, és megszabadítja Önt egy problémától: nem esik ki a csavar soha.

Fúrt kereteink közül kiemelnénk az osztrák Silhouette kereteket. Több, mint 10 éve állnak rendelkezésre azoknak a vásárlóknak, akikhez közel áll a fúrt keret, szeretik a minőséget, és a különleges alapanyagokat. Titán alapanyaguk rugalmasságot adnak a keretnek, és könnyű súlyt, ugyanakkor rendkívüli erősséget is. Érdekesség, de a Silhouette szemüvegkeretek már a világűrben is jártak több, mint 30 alkalommal segítették a NASA kutatóit. Emellett számtalan híresség is a Silhouette-et választotta, többek között a Bécsi Filharmonikusok együttese, II. Erzsébet Nagy-Britannia uralkodója , Elton John, David Caruso, illetve a CSI Miami sztárja Horatio Caine.

Ha Ön ékszer jellegű keretet szeretne, érdemes megtekinteni a Chopard ékszerkeret kollekcióját is. Rendkívül stílusos design jellemzi. A svájci órákból érkező pontosság, és a francia divatból eredő tervezés olyan egyedi összhangot teremt, amely egyedülálló az optikai iparban. A Chopard keretekről elmondható az elegancia, minőség. Aki Chopard-ban jelenik meg, olyan illusztris társaság tagjává válik, mint Elizabeth Hurley, Gwyneth Paltrow, Lily Allen, és természetesen nem hagyhatjuk ki Elton John-t sem aki maga tervezett egy modellt a Chopard számára.

Ha otthonosan mozog a sport világában, akkor Önnek fejlesztették ki a TAG HEUER szemüvegkereteket, amelyek a forma-1 érzést nyújtják. Különleges alapanyagai biztosítják az ergonómiát és a fiatalos stílust, a név pedig a svájci mechanikai minőséget. Egy TAG Heuer esetén magával viszi a Ferrari erejét, Monaco napsütését, és mindezek mellett tökéletesen alkalmazkodik Önhöz.

DIOR, Fendi, Bluemarine, Safilo termékek széles választéka